ANNA PAULOWNA - Er is veel vraag naar (nieuwe) woningen. Daarom zetten we binnenkort 2 percelen grond aan de Korenstraat en Bollenstraat in Kreileroord in de verkoop. Op de gronden zit al een woonbestemming. Aan de Korenstraat mogen maximaal 6 woningen worden gebouwd. En aan de Bollenstraat gaat het om 3 woningen. Beide locaties zetten we in augustus via een makelaar in de verkoop.

Grond aan de Korenstraat te koop voor ontwikkelaars
De grond aan de Korenstraat is iets minder dan 2.300 vierkante meter groot. Er kunnen 6 woningen op worden gebouwd. De ontwikkelaar die de grond koopt mag zelf een plan ontwerpen. Dit plan moet passen binnen de bestemming, de gestelde kaders en het aantal parkeerplaatsen.

De ontwikkelaar met het hoogste bod, de meest gunstige voorwaarden en met een plan dat past binnen de kaders, mag de kavel kopen.

Grond aan de Bollenstraat te koop voor ontwikkelaars en particulieren
Aan de Bollenstraat gaat het om 3 kavels:
1 vrije kavel aan de noordkant;
2 kavels voor een twee-onder-een kap aan de zuidkant.

Hier mogen zowel particulieren als ontwikkelaars een bod op doen. De beoordeling gaat hetzelfde als aan de Korenstraat. De woningen die hier gebouwd worden moeten levensloopbestendig zijn. Dit betekent dat de woningen zo gebouwd worden dat bewoners erin kunnen blijven wonen als hun levensomstandigheden veranderen. Bijvoorbeeld door ouderdom, ziekte of een handicap.

Verkoop gaat via makelaar Groot & Nieuweboer uit Medemblik
We verwachten dat beide locaties vanaf augustus voor 3 maanden te koop staan. In die periode kunt u een bod doen. Makelaar Groot & Nieuweboer uit Medemblik zet beide locaties in de verkoop. Binnenkort gaan zij aan de slag met het maken van de advertentie en de foto’s. Daarna plaatsen zij een ‘Te Koop’ bord op beide gronden. Geïnteresseerden kunnen contact leggen met de makelaar. De makelaar neemt ook de biedingen in ontvangst.