HOLLANDS KROON - heeft veel bijzondere gebouwen en objecten. Een aantal daarvan zijn beschermd als Rijks- of provinciaal monument. Een gemeentelijke monumentenlijst hebben we nog niet, maar we denken dat er wel unieke gebouwen zijn die onze bescherming verdienen. Die gebouwen kunt u van 3 tot en met 31 augustus aandragen op ons platform denkmee.hollandskroon.nl. Wij horen graag uw ideeën.

Hoe kan ik stemmen?
Alle inwoners van Hollands Kroon kunnen ideeën indienen. Dit kan van 3 tot en met 30 augustus op ons platform denkmee.hollandskroon.nl. U neemt hiervoor de volgende stappen:
- U komt op het platform via deze link: https://denkmee.hollandskroon.nl.
- U kunt alleen stemmen door u te registreren. Klik hiervoor op de knop ‘Registreren’ rechtsboven op het platform. Heeft u dat al eerder gedaan? Dan hoeft u alleen in te loggen.
- Na het registreren of inloggen klikt u op het gemeentelogo linksboven. U gaat dan terug naar ‘home’.
- Klik vervolgens op het project ‘Nieuwe gemeentelijke monumentenlijst. Deel uw ideeën’
- Hier vindt u meer informatie over het project en kunt u op de blauwe knop ‘voeg een idee toe’ klikken om een gebouw aan te dragen.
- Vul zo goed mogelijk het formulier in.
- Klik onderaan het formulier op ‘plaats je idee’. Het idee is dan aan de voorkant van het project zichtbaar. Anderen kunnen uw idee liken en hierop reageren.

Meldingen aan of uit zetten
Als anderen uw idee liken of erop reageren ontvangt u hiervan een melding in uw mailbox. Meldingen hierover kunt u aan en uit zetten. Klik hiervoor op uw profiel(foto) rechtsboven op het platform en daarna op ‘instellingen’. Scroll naar onderen om uw meldingen aan te passen.

Hulp nodig?
Wilt u zich niet registreren of heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op