ANNA PAULOWNA - Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. In de Week van het Ontmoeten vragen wij aandacht voor dit probleem. De landelijke Week van het Ontmoeten 2021 vindt plaats van donderdag 30 september tot en met donderdag 7 oktober 2021.

Wat is de week van het Ontmoeten?
De bedoeling is dat de Week van het Ontmoeten een week vol activiteiten wordt. Een week waarin mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten leggen. Activiteiten die voor plezier zorgen en waardoor mensen minder eenzaamheid ervaren.

Activiteiten
Wilt u een activiteit organiseren? Meld de activiteit dan bij ons aan. Eind september publiceren wij een overzicht van alle activiteiten op onze website. De Week van het Ontmoeten staat open voor alle inwoners die een activiteit willen bezoeken of organiseren. Deze week is hét moment om anderen uw activiteit te laten beleven of om een speciale actie te houden.

Subsidiemogelijkheden
Voor het organiseren van activiteiten zijn in sommige gevallen subsidiemogelijkheden. Kijk voor meer informatie op: www.hollandskroonseuitdaging.nl

Gemeentelijke ondersteuning
Netwerk Kom Erbij Hollands KroonHet Netwerk Kom Erbij Hollands Kroon doet mee aan deze week. Dit netwerk bestaat uit gemeente Hollands Kroon, Incluzio Hollands Kroon, Stichting Wonen Plus Welzijn, LSBO-HK, Humanitas, Geriant, LINK-jongerenwerk, Mantelzorgcentrum en Hollands Kroonse Uitdaging.