HOLLANDS KROON - In de gemeente Hollands Kroon gaat een unieke zonnepanelen-actie van start. Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt inwoners nu de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Wij ondersteunen deze actie zodat inwoners kunnen investeren in een schone en duurzame toekomst. Daarnaast geven zonnepanelen een besparing op de energiekosten die aanzienlijk hoger is dan de rente op een spaarrekening.

Collectieve inkoop
Er is een collectieve inkoop georganiseerd waarbinnen regionale zonnepanelen-specialisten een aanbod voor u op maat maken. U kunt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten langs laten komen voor een vakkundig advies. Als u gebruik maakt van dit aanbod, heeft u ook het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

Hoe werkt het?
U kunt deelnemen aan deze actie via een aantal eenvoudige stappen:
  1. U kunt zich tot 30 november 2020 geheel vrijblijvend inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actiehollandskroon.
  2. Een vakman neemt vervolgens contact met u op. Hij of zij komt bij u thuis en maakt gratis en vrijblijvend een offerte op maat.
  3. De leverancier installeert de zonnepanelen en u bespaart direct op uw energierekening.

Online informatieavond
Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Dan kunt u meekijken, meeluisteren en ook vragen stellen tijdens een online informatieavond die wij organiseren over dit onderwerp, voor inwoners van Hollands Kroon.

Deze live-uitzending kunt u volgen via uw computer, tablet of smartphone en vindt plaats op:
  • Woensdag 16 september 20.00 uur
  • Dinsdag 22 september 20.00 uur

Aanmelden voor deze avonden kan via: www.duurzaambouwloket.nl/actiehollandskroon.