HOLLANDS KROON - Op zaterdag 9 juli organiseren we samen met Team Sportservice en lokale sportverenigingen de ‘Hollands Kroonse Spelen’. Een dag vol sportieve uitdagingen, lekker eten, workshops en feest.

Bent u of kent u een vereniging of ondernemer die iets met gezondheid en sport heeft? Dan is dit dé kans om uw vereniging of bedrijf gratis te promoten onder onze inwoners op één van de vier locaties. Er zijn nog maar een paar plekken over. Lees verder hoe u zich aan kunt melden.

We nodigen u en uw onderneming of vereniging van harte uit om aanwezig te zijn

Op de Hollands Kroonse spelen organiseren we een zogenaamd ‘Healthy Fest’. Dit is net zoiets als een festival, maar dan gezond en sportief. Er is op elke locatie een hoofdpodium met ruimte voor sporten, workshops of clinics. Daaromheen staan marktkraampjes van lokale ondernemers en verenigingen die hun diensten en producten aanbieden. U mag hierbij zelf bepalen wat u gaat organiseert of aanbiedt. Het Healthy Fest duurt van 10:30 uur tot 17:00 uur, maar u bent natuurlijk van harte welkom om hierna te blijven hangen voor de prijsuitreiking van de Kroon-Toppers 2022 en het Hollands Kroonse Huis feest.

Vier locaties

Om het evenement voor iedereen toegankelijk en bereikbaar te maken, organiseren we de Hollands Kroonse Spelen op vier centrale plekken in de gemeente. Hieronder vindt u de locatie bij u in de buurt.

Regio Hippolytushoefv.v. SuccesBelterlaan 3
Regio WieringerwerfDWOWPrinses Irenestraat 19
Regio Anna PaulownaSV Kleine SluisSportpark Kleine Sluis 2-3
Regio 't VeldVZVRijdersstraat 112

Wilt u namens uw vereniging of onderneming aanwezig zijn op de Hollands Kroonse Spelen?

Meld u snel aan bij onze collega’s van Team Sportservice: Carlien Smit (csmit@teamsportservice.nl) of Manon Verblaauw (mverblaauw@teamsportservice.nl).

Naast het Healthy Fest wordt er nog veel meer georganiseerd op 9 juli

Zo is er ‘de Allessporter’, zijn er fietstochten, worden de Kroon-Toppers 2022 geëerd en is er een echt Hollands Kroonse Huis. Wilt u meer weten over de Hollands Kroonse Spelen? Kijk dan op www.hollandskroon.nl/spelen