't VELD - Bevlogenheid is één van de kernwaarden van gemeente Hollands Kroon. Toen de nieuwe eigenaar Harry Dijkstra vernam dat de Supperrr haar deuren zou sluiten, besloot hij vanuit diezelfde bevlogenheid en maatschappelijke betrokkenheid een nieuwe start te maken. Per 1 maart 2020 is de Supperrr in 't Veld dan ook verder gegaan onder de nieuwe naam ‘Supperrrmarkt’.

Ontmoetingsruimte
De Supperrr is sinds jaar en dag een begrip binnen de dorpskern ’t Veld; het is een initiatief (onder meer) gerund door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt . Ook wordt de locatie door buurtbewoners gebruikt als ontmoetingsruimte. Zo staat de koffie altijd klaar en is er naast de grote koffietafel een (mini) bibliotheek.

Wethouder Mary van Gent: ‘De Superrr is al zo lang een verbindende factor in ’t Veld en belangrijk voor zo ontzettend veel mensen. Het is fantastisch nieuws dat met de Superrrmarkt de voortzetting is gewaarborgd. Ik wens Harry Dijkstra, de medewerkers en de inwoners ontzettend veel succes en plezier.’

Ondertekening
Harry Dijkstra werd op vrijdag 28 februari formeel eigenaar door de ondertekening van een overeenkomst. In het bijzijn van wethouder Mary van Gent, Ginus Hahn (dorpsraad 't Veld) en Mathijs Arents (Team Participatie gemeente Hollands Kroon) werd dit heugelijke moment met Harry Dijkstra gevierd. Aangezien Harry Dijkstra meerdere Supperrrmarkt-vestigingen heeft, verwachten wij een vruchtbare samenwerking.