LUTJEWINKEL - De speeltuin aan de Plantsoendwarsstraat in Lutjewinkel is aan vernieuwing toe. Graag willen we de inwoners van Kolhorn laten meebeslissen over de inrichting van de speeltuin.

Normaal gesproken organiseren we hiervoor een inwonersavond. Door het Corona-virus is dit niet mogelijk. Er heeft al een inventarisatie onder een aantal inwoners van Lutjewinkel plaatsgevonden over welke speeltoestellen gewenst zijn. Op basis hiervan heeft de speeltuin leverancier heeft twee tekeningen (varianten) voor de nieuwe speeltuin gemaakt. Inwoners uit Lutjewinkel mogen via ons platform denkmee.hollandskroon.nl aangeven welke variant de voorkeur heeft. De variant met de meeste stemmen wordt dit najaar geplaatst.

Stemmen via denkmee.hollandskroon.nl
Inwoners uit Lutjewinkel kunnen een stem uitbrengen van 22 juli tot en met 30 augustus op ons platform denkmee.hollandskroon.nl. U neemt hiervoor de volgende stappen:
  • U komt op het platform door in uw browser de volgende URL in te typen: https://denkmee.hollandskroon.nl.
  • U kunt alleen stemmen door u te registreren, tenzij u dat al eerder heeft gedaan. Bij dit laatste hoeft u alleen in te loggen.
  • Na het registreren of inloggen klikt u in de menubalk op ‘Projecten’.
  • Daarna scrolt u naar beneden en klikt u op het project ‘Speeltuin Lutjewinkel‘.
  • In dit project vindt u de twee varianten waarop u uw stem kunt uitbrengen.
  • Stemmen is alleen mogelijk voor de inwoners van Lutjewinkel.

Wilt u zich niet registreren of heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.