ANNA PAULOWNA - Het klimaat verandert. We ervaren wateroverlast na hevige regenbuien en droogte in de warme zomers. Om de klimaatverandering te stoppen, stapt Nederland over op groene warmte. In 2050 wordt er geen aardgas meer gebruikt voor verwarming. Dat heeft gevolgen voor alle bewoners én ondernemers. Wilt u weten wat deze overstap betekent voor uw bedrijf? Praat dan mee tijdens de digitale ondernemersbijeenkomst op 8 februari.

Lokaal warmteplan
De overstap naar groene warmte heeft grote gevolgen. Bijna iedere ondernemer krijgt hier de komende jaren mee te maken. Gemeenten maken dit jaar een plan voor de overstap van grijze naar groene warmte: de Transitievisie Warmte. Ook in Hollands Kroon zijn wij hiermee bezig. Dit doen wij niet alleen. Wij vragen hierbij om de mening van bewoners en ondernemers.

Groene warmte voor ondernemers
Bent u ondernemer? Wilt u weten wat de overstap naar groene warmte betekent voor uw bedrijf? Wilt u slimme bespaartips ontvangen met snelle voordelen en een stappenplan voor een langere periode? En meedenken over het groene warmteplan van Hollands Kroon? Reserveer dan 8 februari in uw agenda. Van 19.30 tot 20.30 uur gaan wij graag digitaal met u in gesprek.

Agenda
Dit is de agenda:
- De aanpak van Hollands Kroon Aardgasvrij.
- Kansen om samen energie te besparen op bedrijventerreinen.
- Een stappenplan voor ondernemers. Met aandacht voor snelle voordelen en besparingen op lange termijn. En veel voorbeelden uit de praktijk.

Aanmelden
Praat u mee? Meld u aan via de oranje buton. U ontvangt een e-mail met inloggegevens.