MIDDENMEER - Op 19 december heeft gemeente Hollands Kroon een omgevingsvergunning aangevraagd. De aanvraag is voor de tijdelijke huisvesting aan de Hoornseweg in Middenmeer. Dit is een belangrijke stap voor de realisatie van de 48 tijdelijke woningen voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen, spoedzoekers en statushouders.


Omgevingsvergunning

Een omgevingsvergunning is een vergunning die nodig is om toestemming te krijgen om te mogen bouwen. Hierbij wordt gekeken of de plannen voldoen aan de wetten en regels. Als de aanvraag voldoet aan de voorwaarden, wordt de omgevingsvergunning verleend.
Als de vergunning is verleend, komt de aanvraag en het besluit op officielebekendmakingen.nl te staan.

Bezwaren

De aanvraag van de omgevingsvergunning en het besluit komt op de website www.officielebekendmakingen.nl te staan. Op deze website staat onderaan het besluit hoe en op welke manier er bezwaar gemaakt kan worden.

Denk mee

We willen graag de inwoners mee laten denken over de inrichting van het terrein. Wat zijn de wensen voor de inrichting van het terrein? Zoals het plaatsen van zitbanken, straatmeubilair of speeltoestellen? In het nieuwe jaar starten we hiermee.

Nieuwe informatieavonden

Afgelopen tijd hebben we een aantal informatieavonden georganiseerd. Dit om de inwoners te informeren, in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden. Ook in het nieuwe jaar worden er weer nieuwe informatieavonden georganiseerd. Zodra er een nieuwe datum bekend is, versturen wij weer een uitnodiging.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven over dit onderwerp? Geef je e-mailadres dan op via: tijdelijkehuisvesting@hollandskroon.nl.

Vragen of meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kijk dan eerst eens op deze website of u daar het antwoord op uw vraag vindt. Kijk hiervoor op: www.hollandskroon.nl/tijdelijke-huisvesting. Zo niet, stel gerust uw vraag via het e-mailadres tijdelijkehuisvesting@hollandskroon.nl of via telefoonnummer 088 – 321 5000.