HOLLANDS KROON - Heeft u altijd al willen weten hoe een politie- of brandweerwagen er van binnen uitziet? Of bent u nieuwsgierig naar wat de gemeente allemaal doet op de gemeentewerf in Wieringerwerf? Zet dan zaterdag 23 maart 2024 in de agenda, want dan zwaaien de deuren van de politie, brandweer en gemeentewerf wijd open voor iedereen! U bent tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom in Wieringerwerf (Medemblikkerweg 4). De toegang is gratis. Zien we u daar?

Kom binnen bij bedrijven

Altijd al eens willen gluren bij bedrijven in de Noordkop? Kom dan van 16 tot en met 24 maart binnenkijken en ontdek de vele bedrijven in onze regio. Tijdens deze open bedrijvenweek kunt u kennis maken met de werkgevers in Noord-Holland Noord.

Leerlingen en studenten krijgen een idee wat er allemaal voor moois in de regio gebeurt. Werkzoekenden kunnen hun carrièremogelijkheden bekijken. Startende ondernemers kunnen inspiratie opdoen. Maar ook als je gewoon nieuwsgierig bent. Dat kan allemaal tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Mis het niet! Meer informatie over de bedrijven die hun deuren open hebben staan vindt u op www.kbbbd.nl.