ANNA PAULOWNA - Vrijdag 7 oktober startten ruim 80 kinderen in Hollands Kroon met Junior Energiecoach. Een superleuk en leerzaam spel. De jonge deelnemers (7-12 jaar) ontdekken in 5 weken tijd op een speelse manier waar en hoe ze energie kunnen besparen.

Samen leren besparen

Junior Energiecoach is een spel voor het hele gezin. Samen met Varkentje Rund worden er vele spelletjes, puzzels en proefjes gedaan. Van lampenjacht tot stekkerexpeditie. 28 Gezinnen én twee schoolklassen gaan in Hollands Kroon de uitdaging aan.

Team Famtastic, een oud-deelnemer, vertelt over het spel: "Bedankt voor de leuke momenten die jullie ons gezin bezorgen. We leren niet alleen over energie besparen maar ook hoe leuk het is als gezin om de opdrachten te doen, spelletjes te spelen en te lachen."

Speelplezier

Natuurlijk gaan we de deelnemers de komende vijf weken volgen. De leukste verhalen, tekeningen en foto's delen we via de website. Na afloop van het spel worden de deelnemers in het zonnetje gezet en ontvangen zij een prachtig diploma. Wij wensen alle deelnemers veel succes én speelplezier!