KREILEROORD - Voor Kreileroord wordt een dorpsvisie gemaakt. Woont of werkt u in het dorp? Dan nodigen wij u graag uit voor een inloopavond over deze dorpsvisie. Dit is op maandag 13 februari van 19.00 tot 21.00 uur. U bent welkom in MFA De Doorbraak aan de Bollenstraat 66 in Kreileroord.

Wat vindt u van de ideeën?

Eerder heeft u met ideeën en opmerkingen kunnen reageren op de dorpsvisie van Kreileroord. Ook heeft u uw wensen bij ons kunnen aangegeven via onze website denkmee.hollandskroon.nl. Tijdens de inloopavond vragen wij u graag wat u van de ideeën vindt.

Bedrijvenlocaties aan de oostkant

Kreileroord heeft een aantal bedrijvenlocaties aan de oostkant van het dorp. Hoe zien de eigenaren van deze locaties de toekomst? Blijft er behoefte aan deze locaties? Of is omvormen naar een andere functie een wens? Hoe kunnen we dit stuk van Kreileroord verduurzamen en groener maken? Dit zijn vragen die we aan de eigenaren willen stellen tijdens deze inloopavond.

Groot onderhoud aan de riolering en straten

De waterleiding in Kreileroord wordt vervangen door PWN. Langs de Korenstraat ligt de oudste waterleiding, daarom wordt deze als eerste aangepakt. Omdat de straat dan open ligt, doen we ook groot onderhoud aan de riolering en andere straten. Tijdens deze inloopavond delen wij graag onze ideeën en oplossingen voor dit grote onderhoud met u. Denkt u mee ons mee hoe uw straat eruit kan komen te zien?

Parkeerprobleem

Een belangrijk probleem dat we willen aanpakken is het parkeerprobleem. Denkt u met ons mee? Met het vernieuwen van het riool en de straten kunnen we de openbare ruimte nu goed inrichten.

In gesprek over kadastrale eigendom

Wij hebben onderzoek gedaan naar kadastrale erfgrenzen. Bij verschillende huizen ligt de erfgrens op de stoep. Een deel van de stoep is dan eigendom van de huiseigenaar. Dit is niet gewenst. Vooral omdat er kabels en leidingen in de grond liggen. Maar ook omdat een stoep openbare ruimte is. Dit komt voor in onder andere de Vlasstraat, de Bollenstraat en de Gijs van Gaalenstraat. U kunt uw eigen perceelsgrenzen bekijken op www.kadastralekaart.nl. Tijdens de inloopavond kijken we graag met u naar uw situatie en gaan we hierover in gesprek.

Komt u ook op 13 februari?

Loop gerust binnen tussen 19.00 en 21.00 uur. Aanmelden is niet nodig.