ANNA PAULOWNA - De eerste keer lukte niet vanwege technische problemen, maar men geeft niet zomaar op: burgemeester Rian van Dam zit donderdagmiddag 16 april van 14.00 - 14.30 uur voor u klaar op Facebook.


Men nodigt ook de jongere inwoners van harte uit om vragen te stellen of van gedachten te wisselen. Vraag daarom ook aan uw zoon, dochter, vader of moeder of ze digitaal willen aanschuiven. We kunnen ons voorstellen dat er wel vragen leven over de maatregelen, over de toekomst, over uw eigen omgeving. Via Facebook gaat de burgemeester graag met jullie in gesprek.

Anderhalve meter
Burgemeester Van Dam: ,,Daarbij heb ik ook alvast een vraag voor u: de anderhalve-meter-maatschappij is de nieuwe werkelijkheid aan het worden. Maar hoe kunt u daar langere tijd invulling aan geven in Hollands Kroon? Denkt u dat de samenleving er in de toekomst anders uit zal zien? Wat blijft u het meest bij van de corona-periode? Ik hoor donderdag in de live chat graag uw voorbeelden en verhalen."

Zo gaat u in gesprek:
Rian van Dam gaat live op haar eigen Facebookpagina: www.facebook.com/burgemeestervandam.

Vanaf 14 uur ziet u haar hier live in beeld, u hoeft hier niets voor te doen. U kunt direct deelnemen aan het gesprek, door uw ervaringen te delen en vragen te stellen in de chat.