ANNA PAUWLONA - Ben je tussen 7 tot 12 jaar en woon je in Hollands Kroon? Dan kun je Junior Energiecoach worden. Dat is hartstikke leuk. Vijf weken lang doe je mee met een spel vol uitdagingen, puzzels, experimenten en winacties.Daarmee ontdek je hoe je energie kunt besparen. Je speelt het spel alleen, of met je familie, schooklas, sportteam of andere groep. Het spel begint op 8 oktober. Je bent er een halfuurtje per week mee bezig en het kost helemaal niets.

Met een tv-held op lampenjacht en stekkerexpeditie
Je speelt het spel met tv-held Varkentje Rund. Hij speelt de rol van Junior Energiecoach en gaat met jou op ontdekkingsreis. Met elke week een nieuw filmpje en een nieuwe challenge. Wie durft mee op lampenjacht of stekkerexpeditie? Zo word je zelf een echte Junior Energiecoaches. Net als Varkentje Rund.

Aanmelden, of meer informatie?
Kijk voor meer informatie op www.juniorenergiecoach.nl. Daar kun je je ook aanmelden. Doe dat snel en in ieder geval voor 3 oktober. Het aantal kinderen dat kan meedoen is beperkt.

Duurzaam Hollands Kroon
Junior Energiecoach wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Hollands Kroon. Het is een van de activiteiten om de gemeente duurzamer te maken. Meer weten? Kijk op duurzaam.hollandskroon.nl.