ANNA PAUWLONA - Hoe ziet de toekomst van de kerkgebouwen er in onze gemeente uit? Welke ontwikkelingen vinden er plaats rondom de kerkgebouwen in Hollands Kroon? Hoe kijkt u hier als inwoner van onze gemeente tegenaan? Deze en vele andere vragen staan centraal bij het maken van een visie op kerkgebouwen.

Woensdag 27 oktober om 19.30 uur
Een visie is een document waarin we allerlei informatie over de kerkgebouwen verzamelen en waarin we samen kijken naar de toekomst van deze gebouwen. Uw stem als inwoner is in dit proces enorm belangrijk. Wij nodigen u dan ook van harte uit om deel te nemen aan een digitale kennismaking. Dat is op woensdag 27 oktober van 19.30 tot 20.30 uur.

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen?
Meld u zich dan aan. Dit doet u door op de oranje knop ‘Aanmelden’ op deze pagina te klikken en het aanmeldformulier in te vullen. Daarna ontvangt u een e-mail met de link voor de digitale kennismaking.

'De Kerkvernieuwers'

Wij hebben Ankie Petersen en Sander Ummelen van het platform ‘De Kerkvernieuwers’ ingeschakeld. Tijdens de digitale bijeenkomst vertellen zij welke stappen er gezet worden en hoe u als inwoner een bijdrage kan leveren aan de visie voor onze kerkgebouwen. Alle inwoners van Hollands Kroon die betrokken zijn, of zich betrokken voelen, bij de kerkgebouwen in onze gemeente zijn van harte welkom om deel te nemen. Dit geldt uiteraard ook voor alle beheerders en eigenaren van de kerkgebouwen.

Opening door wethouder Theo Meskers
De opening van de bijeenkomst wordt verzorgd door wethouder Theo Meskers. Hij geeft een toelichting over de bedoeling en het belang van het opstellen van deze visie voor Hollands Kroon.