ANNA PAULOWNA - We staan in Hollands Kroon voor uitdagingen. Nu en in de toekomst. Om iedereen die in Hollands Kroon wil wonen te huisvesten, zijn er nieuwe huizen nodig. Ook vraagt dit om nieuwe banen. Daarnaast moet Hollands Kroon in de toekomst energieneutraal zijn. Om dit voor elkaar te krijgen moeten we nu al belangrijke keuzes maken. Zodat wij een gemeente blijven waar mensen zich thuis voelen. Denk en praat hierover met ons mee.

Nieuwe omgevingsvisie
In de nieuwe omgevingsvisie die in 2024 ingaat, komen deze keuzes voor de toekomst te staan. Daarmee bedoelen we: wanneer u de deur uitstapt, hoe de omgeving eruitziet. Bijvoorbeeld: de lucht, bomen, sloten, straten, winkels, huizen, bedrijfspanden, monumenten, enzovoorts.

Met de omgevingsvisie spelen we ook in op ontwikkelingen. Zoals klimaatverandering, het gebruik van duurzame energie en bevolkingsgroei. Dit alles doen we samen met u: inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Praat u mee?
We willen graag dat u met ons meedenkt. Als inwoner, ondernemer of organisatie in Hollands Kroon. Tenslotte weet u het beste wat u belangrijk vindt voor uw leefomgeving en die van uw kinderen en familie. Daarom organiseren we bijeenkomsten voor iedereen.

Wanneer zijn de bijeenkomsten?
Tussen september en november organiseren we meerdere bijeenkomsten op verschillende plaatsen in de gemeente. Een overzicht van de data en locaties vindt u op het platform denkmee.hollandskroon.nl. Ook vindt u daar een uitleg van de thema's. U mag zich aanmelden voor één of meerdere avonden. Klik op de oranje button 'Aanmelden' om u op te geven. Kijk op het platform denkmee.hollandskroon.nl voor meer informatie.