ANNA PAULOWNA - In 2022 bestaat gemeente Hollands Kroon 10 jaar en dat moet gevierd worden! Het is alweer tien jaar geleden dat Hollands Kroon werd geboren. Na een lange onzekere periode van beperkingen door corona, is het nu tijd om elkaar weer te ontmoeten en om met elkaar te verbinden. Heeft u een idee om het jubileum te vieren met uw buurt? Deel uw idee dan met ons en we kijken of het idee uitgevoerd kan worden.

Met elkaar vieren
We vieren dit 10-jarig jubileum uitgebreid met alle inwoners, ondernemers, instellingen en verenigingen. Het hele jaar door zijn er allerlei activiteiten gepland voor jong en oud. Denk hierbij aan een cultuurweekend, maar ook bijvoorbeeld een sportevent. Deze activiteiten en het hele programma vindt u op de pagina Hollands Kroon 10 jaar.

Denk mee over activiteiten in uw buurt
Veel mensen kijken ernaar uit om samen leuke dingen te kunnen doen. Misschien dat u graag iets met uw buurt onderneemt en hier een idee voor hebt. Organiseer dit dan met mensen uit uw straat, buurt, of dorp. We willen vooral dit soort ideeën mogelijk maken. Via ons denk mee platform kan iedereen de ideeën voor het vieren van 10 jaar Hollands Kroon met ons delen. Wij ontvangen graag uw ideeën. Het gaat er ten slotte om dat u als inwoner de activiteiten leuk vindt. Daar waar het kan helpen wij zoveel mogelijk bij de organisatie. Delen