ANNA PAULOWNA - Zonnepanelen op het dak, een warmtepomp of het huis geïsoleerd? Doe dan mee aan de tiende editie van de Nationale Duurzame Huizen Route! Op zaterdag 29 oktober en 5 november openen honderden huiseigenaren hun deuren om uitleg te geven over de duurzame maatregelen in hun woning. Een mooie kans om andere huiseigenaren op weg te helpen met uw eigen tips en ervaringen!

Binnen kijken bij een buurtgenoot

Het landelijke evenement trekt jaarlijks zo’n 5.000 bezoekers en wordt georganiseerd in samenwerking met gemeenten en provincies. Energiebesparing lijkt soms ingewikkeld, maar in bijna elk huis kunnen hier wel stappen in worden gezet, groot én klein.

Door eens binnen te kijken bij een buurtgenoot, krijgen bezoekers praktische tips, zien zij de duurzame maatregelen in werking en doen zij inspiratie op voor hun eigen huis. Ook in Hollands Kroon openen duurzame inwoners hun deuren. Doet u ook mee?

Huis aanmelden

Lijkt het u leuk om zelf te vertellen over energiebesparing en de duurzame maatregelen in uw huis? Vindt u het leuk om buurtgenoten te informeren en inspireren? Meld uw woning dan aan via www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden. Geef zelf aan op welke dag(delen) u uw woning wilt openstellen. Meedoen is helemaal gratis.