HIPPOLYTUSHOEF - Iedereen in de gemeente Hollands Kroon verdient een fijne en veilige woon- en leefomgeving. Dat is een schone buurt, met groen, goede paden en wegen en ruimte om te spelen en te bewegen voor iedereen. "Daarmee gaan we aan de slag in Hollands Kroon", zo laat de gemeente weten. "Dat doen we per wijk: De zogenoemde wijkgerichte aanpak. Deze aanpak start in de wijk Hippolytushoef Oost".


Update 23 juni 2023

"De laatste tijd zijn wij bezig bij u in de wijk. We hebben ideeën bij u opgehaald, een schoonmaakactie gedaan en een prullenbak voor hondenuitwerpselen geplaatst. Ongetwijfeld zijn er nog meer zaken die volgens u aangepakt kunnen worden. Wij zijn benieuwd naar uw ideeën.

De wijk is erg groot en we kunnen niet iedereen bereiken. Daarom houden we op 5 juli een bewonersbijeenkomst. Deze dag starten we met een koffiemoment met de buurt. We zullen dan met elkaar in gesprek gaan over diverse thema’s, zoals:

Hoe denkt u bijvoorbeeld dat de mensen in de wijk elkaar kunnen ontmoeten en beter leren kennen? Hoe maken we de wijk nog aantrekkelijker, veiliger en beter bereikbaar? En dat allemaal voor jong en oud?

Komt u op woensdag 5 juli tussen 13.00 en 14.30 uur een kop koffie of thee met ons drinken? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Schroom niet. U bent van harte welkom op de parkeerplaats van de Hendsweel. De dag sluiten we af met een bijzonder bezoek aan de wijk. Daarna is het tijd om de inwonersvisie op te stellen".

Aaanmelden kan hier.