ANNA PAULOWNA - De gemeente Hollands Kroon bestaat dit jaar 10 jaar. Om dit te vieren organiseert men het hele jaar door activiteiten voor jong en oud. Eén van deze activiteiten is de doop van de Hollands Kroon tulp. Burgemeester Rian van Dam doopt de tulp aanstaande zaterdag 16 april tijdens de opening van de Bloemendagen in Anna Paulowna. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.


De kweker van de tulp

De Hollands Kroon tulp is gekweekt door Vertuco B.V. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het kweken, broeien en vermeerderen van tulpen. De tulp is vanaf volgend jaar te bewonderen in de Poldertuin in Anna Paulowna. Hoe de tulp eruitziet, houden we geheim tot de officiële doop!

De doop

De doop van de tulp door burgemeester Rian van Dam is in winkelcentrum Molensluis in Anna Paulowna. De opening van de Bloemendagen begint om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur.

De Bloemendagen

De Bloemendagen duren van 16 tot en met 20 april. Tijdens deze dagen is er van alles te zien, doen en te beleven voor jong en oud. U kunt prachtige mozaïeken, versierde bruggen en bollenvelden bewonderen. Ook is er een markt. U bent van harte welkom om dit evenement in Anna Paulowna te bezoeken!

Meer feestelijke activiteiten dit jaar

Bent u benieuwd naar de andere feestelijke activiteiten die wij dit jaar organiseren? Houd dan onze pagina Hollands Kroon 10 jaar in de gaten.