HOLLANDS KROON - Wilt u een lagere energierekening door zelf energie op te wekken? Dat is mogelijk met zonnepanelen op eigen dak. In onze gemeente loopt nu een unieke zonnepanelen-actie. Tegen een zeer gunstige prijs installeren vakkundige regionale installateurs kwalitatieve zonnepanelen op uw dak. U heeft nog twee weken de tijd om gebruik te maken van de inkoopactie. Bent u benieuwd naar wat er voor uw woning mogelijk is? Meld u snel aan voor vrijblijvend advies.

Voordelig inkopen
Er is binnen Hollands Kroon een inkoopactie georganiseerd. Specialisten uit de regio maken een aanbod op maat. Eén van de specialisten komt graag bij u langs voor gratis en vrijblijvend advies. Het aanschaffen van zonnepanelen is nu extra aantrekkelijk. Het btw-bedrag over de aanschaf van zonnepalen kunt u terugvragen bij de Belastingdienst. Dit levert een besparing op van 21%! Binnen deze actie kan de btw-teruggave voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

Direct besparen
Zonnepanelen verdienen zich binnen ongeveer zeven jaar terug. Vanaf de eerste dag bespaart u al op uw energierekening. De besparing op de energiekosten is aanzienlijk hoger dan de rente op een spaarrekening.

Hoe werkt het?
Neem deel aan de actie via een aantal eenvoudige stappen:
- Schrijf u uiterlijk 30 november 2020 in via de oranje button.
- Een vakman neemt contact met u op. Hij of zij komt bij u thuis en maakt gratis en vrijblijvend een offerte op maat.
- De leverancier installeert de zonnepanelen en u bespaart direct op uw energierekening.