ANNA PAULOWNA - Vrijwilligers maken het verschil en zijn van onschatbare waarde. Daarom willen we de vrijwilligers in Hollands Kroon ook dit jaar bedanken. Kent u een vrijwilliger die veel heeft geholpen en een extra bedankje verdient? Leeftijd, of hoeveel jaar ze al vrijwilligerswerk doen, maakt niet uit. Meld die persoon bij ons aan! In februari willen we ze graag in het zonnetje zetten.

Een vrijwilliger aanmelden voor een bedankje

U kunt één (of meer) vrijwilliger(s) aanmelden. Ook kunt u uzelf als vrijwilliger aanmelden. Dit doet u via de knop ‘Vrijwilliger aanmelden’ onderaan deze pagina. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in. Invullen kan van 1 tot en met 13 februari 2024.

Verenigingen en stichtingen

Voorgaande jaren was het voor verenigingen en stichtingen mogelijk om een lijst met vrijwilligers aan te leveren. Dit jaar is de werkwijze anders. U moet elke vrijwilliger apart aanmelden via de website. Zie bovenstaande informatie.

Wat is vrijwilligerswerk?

Vrijwilligerswerk is werk dat u onbetaald en onverplicht doet. Voor anderen of voor de samenleving. Vaak zijn de regels voor vrijwilligerswerk:

  • Het werk is in het algemeen belang of in een bepaald maatschappelijk belang
  • Het werk heeft geen winstoogmerk
  • Het werk kost de arbeidsmarkt geen banen en komt niet in plaats van een betaalde baan
  • De vrijwilliger ontvangt geen vergoeding voor het werk

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via kernbeheer@hollandskroon.nl.

Aanmelden als vrijwilliger