ZIJDEWIND/'T VELD - De inwoners van ’t Veld en Zijdewind hebben de afgelopen twee weken massaal ideeën en wensen voor hun dorpen ingeleverd. Er zijn namelijk door 104 verschillende inwoners, 274 ideeën ingestuurd. 159 ideeën gingen over ’t Veld, 38 over Zijdewind en 77 over beide dorpen. De meeste ideeën gingen over het verkeer en groen, zoals parkeren, onveilige verkeerssituaties, parken en bomen. Er zijn 117 ideeën ingeleverd via de brievenbus in de Superrr, 92 via e-mail en 65 via ons platform op denkmee.hollandskroon.nl. Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor het insturen!

De ingebrachte ideeën zetten we in een wensenkaart
De komende periode gaan we alle ideeën beoordelen en bundelen. Hierin geven we aan welke ideeën/wensen snel te realiseren zijn. Ook geven we aan welke in de toekomst uitgevoerd worden, of niet haalbaar zijn. We delen deze wensenkaart op ons platform denkmee.hollandskroon.nl, op onze website en delen het met de bij ons bekende e-mailadressen van mensen die een idee hebben ingestuurd.

Project Rijdersstraat, Zwarteweg en Kerkplein en ’t Veld-Noord
Op dit moment zijn we bezig met het project voor de vernieuwing van de Rijdersstraat, Zwarteweg en het Kerkplein. Bekijk dit ook op ons platform en denk mee. Ook zijn we druk bezig met de uitwerking van de woningbouwlocatie ’t Veld Noord fase 2 en 3. Over deze projecten hebben we 87 ideeën ontvangen. Deze nemen we mee in de uitwerking van deze projecten.


Heeft u vragen over dit onderwerp?
Neem dan contact met ons op.