ANNA PAULOWNA - Op zaterdag 22 april wordt om 10:00 uur het startsein gegeven voor de Bloemendagen 2023. Dit jaar is van 22 april t/m 26 april alweer de 68e editie van dit fleurige en kleurrijke evenement in Anna Paulowna, Breezand en omgeving. Goochelaar en komiek Steven Kazàn zal de Bloemendagen op spectaculaire wijze openen in winkelcentrum Anna Paulowna. Dit is tevens het startsein van de Lentefair rondom het winkelcentrum.


Ruim 90 deelnemers doen dit jaar mee aan de Bloemendagen en er zijn mozaïeken, versierde straten en bruggen, bewegende werkstukken en objecten in tuinen te bewonderen. Ook worden er talloze kleine en grote activiteiten, workshops en puzzelritten georganiseerd. Op zaterdag en zondag zal er een speciale Bloemendagentrein rijden en ook fietsen met een gids langs de mozaïeken en versierde straten is mogelijk. De Poldertuin in Anna Paulowna, ook wel klein Keukenhof, is dagelijks geopend en de bollenvelden zijn ook volop in bloei. Kortom, er is van alles te zien, te doen en te beleven tijdens dit gratis event voor jong en oud!

Meer informatie over de deelnemers, routes, bloemendagentrein en fietsen op de gids: www.bloemendagen.nl. Tijdens de Bloemendagen zal er een informatiestand staan aan de Mijnlieffstraat 2 Anna Paulowna, geopend van 10:--17:00 uur.